<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hoe een up-to-date boekhouding bijdraagt aan goede dashboards

Bekijk de opname van het webinar

Bekijk de opname van de webinar 'Hoe een up-to-date boekhouding bijdraagt aan goede dashboards'

Hoe zorg je er als accountant voor dat je ondernemers optimaal kan bedienen én tegelijkertijd alles zo gemakkelijk mogelijk maakt voor jezelf? De tijd dat alles handmatig overgetypt en gecontroleerd moet worden is allang voorbij. Tegenwoordig boeken we al veel automatisch in en zijn er handige real-time dashboards die precies laten zien hoe een onderneming ervoor staat.

Om je accountantskantoor efficiënter in te richten en ondernemers nóg beter te adviseren, is niet alleen de juiste software, maar ook een goede integratie in de software die je gebruikt essentieel.

In deze webinar vertellen Erik Boender van Yuki en Doede de Jong van Visionplanner welke voordelen je kan halen uit een up-to-date boekhouding, waarbij de cijfers automatisch doorvertaald worden naar handige dashboarding voor je klanten. Zo kan je ondernemers écht sturen op de juiste informatie aan de hand van real-time data.

Ook zullen Erik en Doede een kijkje geven in de vergaande integratie tussen Visionplanner en Yuki. Door de Visma Connected Experience wordt het werk voor accountants alleen maar eenvoudiger.

Benieuwd welke mogelijkheden hierdoor ontstaan en hoe jij de vruchten ervan kan plukken? Laat je dan inspireren door de webinar!