Wat kost Visionplanner?

27 maart 2019 Visionplanner

Blog Linkedin

Nieuwe software is een investering. Zowel in tijd als geld. Om te bepalen of een investering de moeite waard is, kijk je naar twee dingen: de kosten en wat de investering oplevert. Als een investering meer oplevert dan hij kost, is het een goede investering.

In dit blog vertel ik je meer over de kosten van Visionplanner. Maar om te bepalen of Visionplanner een goede investering is voor jouw kantoor, moet je dus niet alleen naar de out-of-pocket kosten kijken. Je moet ook weten wat Visionplanner oplevert. Daarom vertel ik je eerst waar je op bespaart met het gebruik van Visionplanner. Na het lezen van dit blog weet je of het voor jouw kantoor waardevol is om in Visionplanner te investeren.

 Wat Visionplanner oplevert

Als je werkt met Visionplanner heb je winst op drie verschillende gebieden. Elke factor levert op een andere manier iets op. We lopen ze alle drie langs.

  1. Kantoorproces Dankzij de heldere dashboards van Visionplanner zijn de cijfers van je klanten altijd up-to-date. Hierdoor kun je efficiënt werken en bespaar je tijd. Deze tijd kun je vervolgens gebruiken om je klant nog beter van dienst te zijn met bijvoorbeeld extra advies. In dezelfde tijd als eerst, verzet je dus meer werk.
  2. Jaarrekening samenstellen Met Visionplanner bespaar je gemiddeld drie uur tijd per jaarrekening. Stel dat de kostprijs van die drie uur € 50 per uur is. Dat maakt € 150. Daar gaan de kosten van Visionplanner nog af. Die zijn gemiddeld € 25 per jaarrekening. Dat maakt dat je € 125 bespaart per jaarrekening!
  3. Tussentijdse cijfers Met de tussentijdse cijfers creëer je extra waarde voor je klanten. Ze krijgen extra informatie waardoor ze gericht in het jaar aan hun doelen kunnen werken. Door de extra contactmomenten met je klanten, bouw je aan een goede relatie. Deze goede relatie is terug te zien in extra adviesaanvragen die je binnenkrijgt.

 Hulp nodig bij het berekenen van de opbrengsten? Bereken hier direct jouw Return-on-Investment.

Bereken je ROI

 

 

Wat Visionplanner kost

Goed, nu je weet wat Visionplanner jouw kantoor kan brengen, gaan we het hebben over de kosten. We bieden bij Visionplanner verschillende pakketten die je zelf kunt combineren. Hiervoor hanteren we dezelfde driedeling die je hierboven gezien hebt:

  1. KantoorprocesHiervoor sluit je een kantoorabonnement af voor alle administraties die je in Visionplanner aanmaakt.
  2. Jaarrekening samenstellenHiervoor kies je per administratie een passende samenstelpraktijkmodule uit.
  3. Tussentijdse cijfersHiervoor kies je per administratie een passende adviespraktijkmodule uit.

 Het kantoorabonnement voor jouw kantoorproces

Het kantoorabonnement bevat alle basisfuncties die je nodig hebt voor het inrichten van Visionplanner voor je kantoor en voor het klaarmaken van de cijfers van je klanten. Het abonnement dat je kiest, geldt voor alle administraties die je in Visionplanner aanmaakt. Je betaalt alleen voor de administraties die je in de omgeving zet.

Je kunt kiezen uit drie smaken: Basic, Professional en Ultimate. De verschillen tussen deze drie gaan vooral over hoe georganiseerd je wilt werken als kantoor en hoe de omgeving eruit moet zien. Wil je bijvoorbeeld je eigen styling toepassen, dan heb je een groter abonnement nodig. Welk kantoorabonnement je kiest heeft nog geen gevolgen voor wat je vervolgens allemaal met Visionplanner kunt doen. Wel voor de manier waarop je te werk gaat. Vervolgens kun je per administratie een samenstelpraktijkmodule en een adviespraktijkmodule kiezen. Een kantoorabonnement schaf je aan vanaf € 0,49 per administratie.

 De samenstelpraktijkmodule voor jaarrekeningen

Wil je een kredietrapportage of jaarrekening maken voor je klant? Dan kies je voor die specifieke klant een samenstelpraktijk abonnement. Ook hier kun je weer kiezen uit een Basic, Professional en Ultimate abonnement. Die drie niveaus gaan van een superefficiënt SBR document tot aan een volledig samensteldossier. Wil je bijvoorbeeld een samenstelpraktijkmodule voor een jaarrekening, dan betaal je € 1,98 per klant (inclusief kantoorabonnement).

 De adviespraktijkmodule voor tussentijdse cijfers en advies

Elke klant heeft zijn eigen doelen. Bijvoorbeeld een bepaald percentage rendement, een optimale cashflow of twintig procent groei. Met de adviesmodules van Visionplanner lever je je klant de informatie die hij nodig heeft om zijn doelen te bereiken. Met de Basic, Professional of Ultimate module draag je proactief bij aan het rendement van je klant.

Al bijna 40.000 ondernemers krijgen een adviesdashboard vanuit Visionplanner. Kantoren die hier gebruik van maken, hebben meer contactmomenten met hun klanten en krijgen hierdoor meer adviesaanvragen. Wil je gebruik maken van de samenstelpraktijk en de adviespraktijk, dan betaal je gemiddeld € 4 per administratie, inclusief kantoorabonnement. Hiermee kun je dan een jaarrekening en tussentijdse cijfers maken.

 In 4 stappen jouw prijs berekenen

Wil je werken met Visionplanner? De eerste periode betaal je een vast bedrag voor het gebruik van de verschillende abonnementen. In deze periode kun je alle opties op je gemak uitproberen en uitvinden wat het beste past bij jouw kantoor en klanten. Daarna kies je voor de abonnementen die aansluiten bij jouw wensen.

De prijs die je betaalt voor Visionplanner is dus afhankelijk van welke abonnementen je afsluit. Je kunt zelf je pakket samenstellen. Wil je precies weten welk tarief hoort bij jouw wensen? Bereken dan hier in vier eenvoudige stappen jouw tarief.

DOWNLOAD TARIEFOVERZICHT

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze Blog updates

E-mail