<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=4646416002067816&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Visionplanner start pilot eerste versie aangiftesoftware!

Samuel van Daalen | 6 juli 2020

Tijdens een feestelijke bijeenkomst toonde Karst Janssen, Product Owner Fiscaal, de functionaliteiten van deze eerste release, waarop de deelnemers aan de co-creatie-groep enthousiast reageerden.

Visionplanner ondersteunt accountants- en administratiekantoren in hun dagelijkse werkzaamheden. Naast het verzorgen van jaarcijfers en het eenvoudig doorrekenen van begroting en prognoses, gaat Visionplanner ook een oplossing bieden voor de fiscale werkzaamheden van kantoren. Na uitvoerig overleg met een aantal gebruikers, is de eerste versie van Visionplanner Fiscaal opgeleverd aan de co-creatiegroep.

Het aangiftedossier staat centraal in Visionplanner Fiscaal. Op basis van een koppeling met de cloudomgeving van Visionplanner of met de administratieve software lees je een BTW-aangifte eenvoudig in, pas je die zo nodig aan en stuur je de aangifte daarna naar de Belastingdienst.

Visionplanner Fiscaal introduceert daarnaast een vernieuwende manier van het invoeren van belastingaangiften. In deze eerste release staat de inkomstenbelasting centraal. Na het aanmaken van een aangiftedossier zijn persoonlijke gegevens eenvoudig in te voeren, evenals de inkomsten en uitgaven. Cijfers voor het berekenen van winst uit onderneming zijn eenvoudig vanuit het administratiedossier in Visionplanner in te lezen. Het voordeel dat Visionplanner al een koppeling heeft met de meeste boekhoudprogramma's zorgt er natuurlijk voor dat de cijfers eenvoudig en snel in de aangifte terecht komen.

Nu de basis voor de aangiftesoftware is gelegd, zal deze de komende tijd uitvoerig worden getest door de co-creatiegroep.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen omtrent Visionplanner Fiscaal en als eerste op de hoogte worden gebracht van de release? Laat dan je e-mailadres achter op onderstaand formulier.