Het kan nog relevanter. Hoe dan?

door Karst Janssen, Productmanager bij Visionplanner

Wij zijn ervan overtuigd dat je echt relevant bent voor de ondernemer als je in het jaar aan het jaar werkt. Op deze manier kun je de ondernemer voorzien van actuele informatie over zijn onderneming en help je bij het realiseren van zijn doelen. Steeds meer kantoren werken in het jaar aan het jaar en daar zijn we trots op bij Visionplanner. Maar het kan nog relevanter.

Hoe dan?

Op onze klantendagen heb ik aangekondigd dat Visionplanner Fiscaal gaat en dat ik het mag doen. Hier heb ik enorm veel zin in, omdat ik ervan overtuigd ben dat Visionplanner Fiscaal accountancy nog relevanter maakt voor de ondernemer. Hoe?

Met Visionplanner Fiscaal werk je ook op fiscaal gebied in het jaar aan het jaar. Hierdoor krijgt de ondernemer een actueel inzicht in zijn financiële en fiscale positie. Door dit inzicht voorzie je de ondernemer straks op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied van actueel en relevant advies. Hoe mooi is het dat je met Visionplanner Fiscaal de ondernemer direct kunt laten zien welke eindejaarstips relevant zijn voor hem, dat je dit meteen in de (voorlopige) aangifte kunt verwerken en deze aangifte meteen kunt indienen.

Co-creatie Visionplanner Fiscaal

Ik ontwikkel Visionplanner Fiscaal in de overtuiging dat dit accountancy nog relevanter maakt. Het doel is om met Visionplanner Fiscaal de fiscale praktijk van jullie kantoren klaar te maken voor de toekomst. Hiervoor neem ik mijn jarenlange ervaring als belastingadviseur bij Alfa Accountants en adviseurs mee. Wat breng jij mee? Meld je via onderstaande knop aan voor co-creatie Visionplanner Fiscaal en vul de enquête in.

 

Aanmelden