Samenwerken met de gebruikersgroepen

25 september 2018 Arjan van Beek

Bij Visionplanner vinden wij het belangrijk dat jij zo optimaal en efficiënt mogelijk gebruik kunt maken van onze software. Daarom zijn we continu bezig met het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande functionaliteiten binnen Visionplanner Cloud.

Om de doorontwikkelingen zo optimaal mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van jou als gebruiker, zijn onlangs gebruikersgroepen opgezet. Er is een gebruikersgroep ‘Samenstellen’ en een gebruikersgroep ‘Tussentijds’. De leden zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn een goede afspiegeling van alle Visionplanner gebruikers.

Deze gebruikersgroepen denken mee over het verbeteren, optimaliseren en doorontwikkelen van bestaande functionaliteiten in Visionplanner Cloud.

Donderdag 13 september 2018 waren de eerste bijeenkomsten van deze gebruikersgroepen. Beide bijeenkomsten waren zeer geslaagd. We vonden het erg leuk en nuttig om op deze manier samen te werken met deze enthousiaste en betrokken gebruikers van Visionplanner Cloud.

Voorafgaand aan de bijeenkomsten is aan alle leden van de gebruikersgroepen gevraagd om twee punten te benoemen die verbeterd zouden kunnen worden in Visionplanner. Alle verzamelde punten zijn vervolgens door de leden zelf geprioriteerd. Tijdens de bijeenkomst hebben we de eerste van deze punten behandeld door daarover te discussiëren en uiteindelijk hebben de gebruikersgroepen een aantal concrete aanpassingsvoorstellen gedaan aan Visionplanner.

Wij kijken uit naar de volgende bijeenkomsten en het verdere vervolg van deze samenwerking!

Wil je weten wat er allemaal besproken is? Lees dan de verslagen van de bijeenkomsten op de Visionplanner portal.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze Blog updates

E-mail