SBR Jaarrekening

Met de jaarrekening in Visionplanner stel je makkelijk en efficiënt je cijfers samen. Ook publiceer je de jaarrekening naar het bankenportaal of de KvK. Allemaal automatisch en digitaal.

De efficiënte jaarrekening

Gebruik je tijd optimaal! Je sluit al je boekhoudgegevens aan en je kunt aan de slag. Je kunt ook alvast het voorwerk doen voor de jaarrekening door met de tussentijdse rapportages cijfers te controleren en bevindingen vast te leggen. Zo maak je in een handomdraai je jaarrekening.

 

Alles in SBR format
 Risicogericht samenstellen
 Samenwerken in de Cloud

 

 

Risicogericht samenstellen

"Met de online jaarrekening van Visionplanner werk je een stuk sneller en efficiënter."

− Visser en Visser

"Jaarrekeningen maken gaat door het geïntegreerde dossier binnen Visionplanner zeker 5 keer sneller dan met de voorgaande applicatie. "

− Johan de Konink RA - Gjald

"De jaarrekening is het logische gevolg van de tussentijdse rapportages die wij nu online ter beschikking kunnen stellen met gebruik van Visionplanner. "

− Perry Telle - Hoornwijck Groep

"Met de jaarrekening rapportage van Visionplanner kan de klant eindelijk alle details zien van zijn cijfers. Hierdoor kan hij met zijn accountant dieper inzoomen op bepaalde perioden waardoor analyses en adviezen beter worden."

− Sjoerd Heijmans - IBEO

Wil jij ook efficiënt je jaarrekening maken?

Er zijn al meer dan 20.000 jaarrekeningen gemaakt in Visionplanner. Ben jij benieuwd naar de kosten? Klik dan hier. Je kunt ook meer informatie aanvragen of een demonstratie boeken om alles te weten te komen over onze software.

Jaarrekening verplicht via SBR aanleveren

Sinds 1 januari 2017 is het voor micro-entiteiten en kleine rechtspersonen verplicht de jaarrekening te deponeren via SBR. De jaarrekeningen over boekjaar 2016 kunnen alleen nog elektronisch bij de Kamer van Koophandel worden gedeponeerd.

Ook bij de banken wordt SBR de norm. Vanaf 1 januari 2017 moet de kredietrapportage elektronisch, in SBR formaat, worden aangeleverd.

SBR zit bij Visionplanner 100% in de bodemplaat van onze samenstelmodule. Zo kunnen we goed inspelen op ontwikkelingen in de markt. Ook maken we makkelijk nieuwe SBR formats die door uitvragende partijen worden gedicteerd.