De implementatietraining Tussentijdse cijfers wordt klassikaal gegeven bij Visionplanner in groepen van 3-6 personen. De kosten hiervan zijn € 295,- pp per dag.

Wil je een training op locatie? Dat kan. Voor € 1.200,- per dag komen wij naar je toe. Klik hier om een afspraak te maken.

Ochtendprogramma | Samen met één van onze product specialisten zet je de principes van de tussentijdse cijfers op een rijtje. Daarna lopen we het hele proces door, van cijfers importeren in je sjabloon tot aan het delen van je presentatie met de klant. Er wordt verder uitleg gegeven over de standaardpresentaties, prognoses, aanvullende cijfers en het gebruik van widgets i.c.m. het maken van KPI’, signalen en alerts.

Daarna leren we je hoe je het kantoorsjabloon bewerkt. De volgende onderwerpen komen daarbij aan bod. Er wordt een uitleg gegeven over de standaard presentaties en hoe je die kunt bewerken maar ook hoe je widgets toevoegt en aanvullende cijfers maakt. Je leert KPI’s en berekeningen op te stellen en alerts te signaleren.

Kortom: Alles wat je nodig hebt om een goede start te kunnen maken met de tussentijdse cijfers in onze software. Je maakt ook een plan voor de verdere implementatie van Visionplanner.

Middagprogramma (vrijblijvend) | In het middagprogramma ga je samen met de specialist de onderwerpen die in het ochtendprogramma zijn behandeld in de praktijk brengen. Heb je genoeg geleerd in het ochtendprogramma? Geen probleem! Het is aan jou of je bij de praktijkcasus aanwezig wil zijn.

Bijkomend voordeel: De training wordt verzorgd door een door de NBA erkende PE-instelling, zodat je voor de training PE-punten kunt noteren in de categorie ‘gecertificeerd’.

IMPLEMENT ADVIES

Informatie

Administratie,- accountancy kantoren
09:30 - 12.30 | 09.30 - 16.30
Klassikale training Veenendaal 295,- p.p.p.d | 1.200,- voor een hele dag op locatie
Parking Tricotage | Wolweg 197 | 3901 TD Veenendaal
neem uitgang Kees Stipplein en dan 2x links.

Tijdens de implementatietraining leer je:

 • Neem de principes van Visionplanner met een productspecialist door.
 • Doe praktijkervaring op met het opstellen van tussentijdse cijfers.
 • Voldoende ruimte voor het stellen van al je individuele vragen.

Programma en benodigdheden voor deelname

09.30 – 10.00 Ontvangst
10.00 – 12:30 Training Tussentijdse Cijfers
12.30 – 13.00 Lunch
13.00 – 16.30 Start praktijkcasus
16.30 Afsluiting
 • De aansluiting van je kantoorabonnement moet klaar zijn. Dat betekent dat je een kantoorsjabloon hebt waarin een standaard rekeningschema is ingelezen en gerubriceerd.

  Dit kun je zelf regelen zodra je van Visionplanner je eerste inloggegevens hebt ontvangen. Je kunt pas deelnemen aan de implementatietraining als de aansluiting is afgerond, omdat je in je eigen omgeving met je eigen klanten aan de slag gaat. Bekijk de instructies

 • Neem je eigen laptop mee waarmee je via ons wifi-netwerk toegang hebt tot Visionplanner en je (online) boekhoudsoftware.
 • Als toegang tot je boekhoudsoftware niet mogelijk is (bijv omdat je met offline boekhoudsoftware werkt), zorg dan dat je van tevoren een paar administraties hebt aangemaakt (BV, EZ, Vof) en de cijfers daarin hebt ingelezen.

Onderstaand een overzicht van de geplande cursussen voor de komende periode:

Datum Aantal PE punten Doelgroep
Algemene PE-logo 22 augustus 6 PE Punten Accountants
Algemene PE-logo  12 september 6 PE Punten Accountants
Algemene PE-logo 26 september 6 PE Punten Accountants
Algemene PE-logo 10 oktober 6 PE Punten Accountants
Algemene PE-logo 26 oktober 6 PE Punten Accountants

Heb je een geschikte datum gevonden? Boek dan hieronder je Implementatietraining Tussentijdse cijfers. Voor jezelf en/of een aantal collega’s.

 1. kies een datum in de kalender
 2. kijk of er voldoende plaatsen over zijn voor jou en je collega’s
 3. vul onderin je gegevens in
 4. klik op ‘Reserveren’

Je krijgt automatisch een bevestiging per e-mail.

Deze training wordt verzorgd door Infine Software.

Logo Infine groot-1

Reserveer nu een plek!

Let op: omdat onze trainers voortijdig worden geboekt, willen we je vragen om een eventuele annulering uiterlijk 48 uur voor de training door te geven.
Wanneer het korter dan 48 uur van te voren wordt doorgegeven, brengen wij 50% van het bedrag in rekening voor de gemaakte onkosten.

 

 

if ( ! empty( $next_post ) && ! empty( $options['blog_next_post_link'] ) && $options['blog_next_post_link'] == '1' ) { ?>