Ochtendprogramma (verplicht) | Samen met één van onze product specialisten loop je het hele proces door. Van cijfers importeren in je sjabloon tot aan het delen van je presentatie met de klant. Er wordt uitleg gegeven over de standaardpresentaties, prognoses, aanvullende cijfers en het gebruik van widgets i.c.m. het maken van KPI’, signalen en alerts.  Verder wordt het proces toegelicht van cijfers importeren tot aan het deponeren van de SBR jaarrekening.  

Kortom: Alles wat je nodig hebt om een goede start te kunnen maken met Visionplanner.

Middagprogramma| In het middagprogramma gaat de product specialist een praktijkcasus behandelen. Samen met de specialist ga je onderwerpen die in het ochtendprogramma zijn behandeld in de praktijk brengen.

De basistraining bij jou op locatie wordt aangeboden voor € 1795,-. Voor deze prijs mag je nog een verdiepingstraining naar keuze volgen bij jou op locatie.

header-home_03

Informatie

Administratie,- accountancy kantoren
09:30 - 16.30
€ 1795,- (inclusief één gratis verdiepingstraining naar keuze bij u op locatie.)

Tijdens de basistraining:

  • Neem je de principes van Visionplanner met een productspecialist door.
  • Doe je praktijkervaring op met het opstellen van tussentijdse cijfers & het samenstellen van de jaarrekening.
  • Is er voldoende ruimte voor het stellen van al je individuele vragen.
  • De aansluiting van je kantoorabonnement moet klaar zijn. Dat betekent dat je een kantoorsjabloon hebt waarin een standaard rekeningschema is ingelezen en gerubriceerd.

    Dit kun je zelf regelen zodra je van Visionplanner je eerste inloggegevens hebt ontvangen. Je kunt pas deelnemen aan de basistraining als de aansluiting is afgerond, omdat je in je eigen omgeving met je eigen klanten aan de slag gaat. Bekijk de instructies

  • Neem je eigen laptop mee waarmee je via ons wifi-netwerk toegang hebt tot Visionplanner en je (online) boekhoudsoftware.
  • Als toegang tot je boekhoudsoftware niet mogelijk is (bijv omdat je met offline boekhoudsoftware werkt), zorg dan dat je van tevoren een paar administraties hebt aangemaakt (BV, EZ, Vof) en de cijfers daarin hebt ingelezen.

Programma

09.00 – 09.30 Aankomst bij jou op locatie
10.00 – 12:30 Basistraining
12.30 – 13.00 Lunch
13.00 – 16.30 Start praktijkcasus
16.30 Afsluiting

 

 

Reserveer nu een plek!

Basistraining bij jou op locatie?

Laat een bericht achter en wij nemen contact met je op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Let op: omdat onze trainers voortijdig worden geboekt, willen we je vragen om een eventuele annulering uiterlijk 48 uur voor de training door te geven.
Wanneer het korter dan 48 uur van te voren wordt doorgegeven, brengen wij 50% van het bedrag in rekening voor de gemaakte onkosten.

 

 

if ( ! empty( $next_post ) && ! empty( $options['blog_next_post_link'] ) && $options['blog_next_post_link'] == '1' ) { ?>