Grip op je adviespraktijk

Al je cliënten adviseren

Kun je je dat permitteren? Of kost dat teveel tijd voor je ‘kleine klanten’?
Niet met Visionplanner. In een handomdraai presenteer je duidelijk en begrijpelijk hoe je cliënt ervoor staat.

Aan jou de keuze of je nu pro-actief gaat adviseren, of beschikbaar bent als sparring-partner voor je cliënt. Welke keuze je ook maakt voor je adviespraktijk, met Visionplanner ben je er helemaal klaar voor!

Weet wat er speelt

Met de Visionplanner Organisatiemonitor weet je wat er speelt bij je cliënten. In één overzicht alle administraties bij elkaar. Door de alerts zie je direct waar er actie nodig is. Die alerts stel je zelf in, met je eigen criteria.

Ook zie je in de Organisatiemonitor door wie de presentatie is bekeken en hoe volledig de administratie is bijgewerkt.

De moderne accountant

Je bent een moderne en eigentijdse accountant. Je hebt je processen geautomatiseerd en volledig op orde. Je werkt in de cloud of bent dit binnenkort van plan. Dan wil je natuurlijk ook een naadloze aansluiting op de juiste financiële managementinformatie.  Ook in de cloud. Met Visionplanner. Makkelijk te installeren, in te richten en te gebruiken. Waar je wilt en wanneer je wilt.

Voorsprong is een keuze!

Als accounts- of administratiekantoor ben je altijd alert op de laatste ontwikkelingen. Niet alleen bij je cliënten maar ook binnen je eigen vakgebied. Je hebt een mening over trends in accountancy en je zorgt dat je organisatie boven het maaiveld uitsteekt.

Met Visionplanner geef je jouw visie handen en voeten. Kun je je adviespraktijk vormgeven en op een efficiënte, beheersbare manier uitrollen binnen je organisatie.

En omdat je altijd op de kosten let, is Visionplanner ook nog eens extreem goedkoop.

Bekijk de prijzen

Met Visionplanner ben je klaar voor de toekomst!

Neem contact met mij op!

Meer dan 100 accountantskantoren gebruiken al Visionplanner